Boomverzorging

Bomen zijn van groot belang voor onze leefomgeving. Ze produceren zuurstof, dragen bij aan de afbraak van CO² en hebben vele andere belangrijke functies. We kunnen genieten van hun schaduw en verkoeling maar ook van hun vorm, groei- en bloeiwijze en herfstkleuren.  Bomen hebben vaak te lijden onder intensief ruimtegebruik, maar door de juiste manier van aanplant en het juiste boomonderhoud kan er een duurzaam bomenbestand gerealiseerd worden.

Net als vorig jaar zal de eikenprocessierups naar verwachting ook dit jaar, wellicht nog heviger, de kop opsteken. De beste manier om de rups te bestrijden is om natuurlijke vijanden in te zetten door middel van het bevorderen van de biodiversiteit.

Voorkomen is beter dan genezen, maar dat is niet snel gedaan. Al last van nesten? Dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Wij kunnen dit snel en vakkundig voor jou doen. Met een hoogwerker en twee medewerkers komen we naar de locatie en verwijderen we snel de nesten.

Lees snel verder en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Boomverzorging en boombeheer

Met onze kennis en vakmanschap bieden wij een totaalpakket aan boomverzorgingswerkzaamheden vanaf de voorbereiding van ver- of aanplanten tot het vakkundig verwijderen van een slechte of dode boom. Onze European Treeworkers zijn speciaal opgeleid voor werkzaamheden in of aan bomen. Hierbij behandelen zij een boom in uw tuin met net zoveel zorg en passie als een laan, straat of parkboom.

Wij kunnen de volgende werkzaamheden met de juiste zorg en aandacht voor u uitvoeren:

  • Snoeien van bomen
  • Verwijderen van bomen
  • (Ver)planten van bomen
  • Advies en onderzoek
  • Plantplaatsadvies, soortkeusadvies, boomveiligheidsonderzoek, boominventarisatie en digitalisatie, verplantbaarheidsonderzoek,
  • Ziekten en plagenbestrijding
  • Monumentale boomzorg

Projecten

Een greep van projecten die wij hebben gerealiseerd op gebied van boomverzorging. Van snoeien vanaf de grond tot klimmen.