Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die voor het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.

Vacatures tuinaanleg en onderhoud

Voor onze afdeling tuinaanleg en onderhoud zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken.

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aanen vind je het leuk ons team te versterken? Richt dan je sollicitatie aan wouter@tterriele.nl . Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. W. ter Riele, 055-3011743.

Voorman hovenier

Ben jij al geruime tijd een vakbekwaam hovenier en heb je het in je om projecten aan te leggen en leiding te geven aan 3 tot 15 personen. Het gaat om de aanleg van grotere tuinen, parken, aanplant projecten en complete terreinen rondom nieuwe bedrijfspanden.

Vakbekwaam hovenier aanleg en onderhoud

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vakbekwaam hovenier die zelfstandig tuinen kan aanleggen. Samen met een collega ga je dagelijks op pad om de mooiste tuinen te realiseren. Als vakbekwame hovenier ben je verantwoordelijk voor het gehele project van start tot oplevering.

Leerling hovenier

Ben jij een praktisch ingesteld type en heb jij zin om buiten met je handen te werken? Ook als je een schoolverlater bent hebben wij wellicht een mooie werkplek voor je! Ervaring is dus niet nodig, een positieve houding en een representatief uiterlijk wel.

Vacatures groenvoorziening

Voor onze groenonderhoud afdeling zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken in Amersfoort. Herken jij jezelf in een van de onderstaande vacatures? Reageer dan snel!

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aan en vind je het leuk ons team te verstrekken? Richt dan je sollicitatie aan EELCO@TTERRIELE.NL. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. E. ter Riele, 055-3011743.

Voorman groenvoorziening

Heb jij ervaring in groenvoorzieningsprojecten, kun je zelfstandig werken en heb je ervaring in leiding geven, dan ben jij degene die wij zoeken!

Algemeen medewerker groenvoorziening

Ben jij een allround medewerker die alle voorkomende werkzaamheden in het groen kan en wil oppakken? Denk hierbij aan onkruidbestrijding op een quad, bosmaaien, machinist handwave, snoeien, grasmaaien en borders onderhouden. Solliciteer dan vandaag nog!

Grasmaaier Machinist

Ben jij een ervaren grasmaaier machinist, heb je ervaring met het besturen van machines of wil je dat graag leren? Dan ben je welkom bij Ter Riele BV!

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers
  • Een passend salaris conform cao
  • Een fulltime baan met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een machine park waar je u tegen zegt, hierdoor kan je te allen tijde snel en ergonomisch werken

Functie-eisen

  • Je bent en voelt je verantwoordelijk en voor een project, een team, je eigen bus, de machines die je gebruikt en de bijhorende administratie van elk project
  • MBO niveau 3/4 opleiding in het groen of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leerling hoveniers kunnen via ons een opleiding volgen
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding

Open sollicitatie

Hebben we geen vacature openstaan van jouw keuze of wil je graag stage bij ons lopen? Stuur dan een open sollicitatie via het formulier rechts. We horen graag van je!

Heb je nog vragen over werken bij Ter Riele? Stuur ons dan een mail op werkenbij@tterriele.nl.

Sollicitatieformulier