Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die voor het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.

Vacatures tuinaanleg en onderhoud

Voor onze afdeling tuinaanleg en onderhoud zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken.

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aanen vind je het leuk ons team te versterken? Richt dan je sollicitatie aan wouter@tterriele.nl . Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Wouter ter Riele, 055-3011743.

Vakbekwaam hovenier

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vakbekwaam hovenier die zelfstandig tuinen kan aanleggen. Samen met een collega ga je dagelijks op pad om de mooiste tuinen te realiseren. Als vakbekwame hovenier ben je verantwoordelijk voor het gehele project van start tot oplevering.

Leerling hovenier

Ben jij een praktisch ingesteld type en heb jij zin om buiten met je handen te werken? Ook als je een schoolverlater bent hebben wij wellicht een mooie werkplek voor je! Ervaring is dus niet nodig, een positieve houding en een representatief uiterlijk wel.

Vacatures groenvoorziening

Voor onze groenonderhoud afdeling zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken. Herken jij jezelf in een van de onderstaande vacatures? Reageer dan snel!

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aan en vind je het leuk ons team te verstrekken? Richt dan je sollicitatie aan EELCO@TTERRIELE.NL. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Eelco ter Riele, 055-3011743.

Voorman groenvoorziening

Heb jij ervaring in groenvoorzieningsprojecten, kun je zelfstandig werken en heb je ervaring in leiding geven, dan ben jij degene die wij zoeken!

Als voorman groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhoud of aanleg van een project of wijk. Je stuurt een aantal collega’s aan, werkt zelf actief mee aan het project en ondertussen hou je overzicht in werkzaamheden en planning. Je staat altijd in contact met een uitvoerder bij ons op kantoor.

Vakbekwaam groenvoorziener / medewerker

Heb jij ervaring in groenvoorzieningsprojecten en kun je zelfstandig werken? Ben je allround en kun je alle voorkomende werkzaamheden in het groen oppakken? Dan ben jij misschien onze vakbekwaam groenvoorziener!

Daarnaast zoeken we ook nog medewerkers groenvoorziening. Als medewerker groenvoorziening werk je onder een vakbekwaam groenvoorziener/voorman aan alle voorkomende werkzaamheden in het groen. Denk bijvoorbeeld aan onkruidbestrijding op een quad, bosmaaien, machinist handwave, snoeien, grasmaaien en borders onderhouden.

 

Allround machinist

Ben jij een ervaren machinist en heb je ervaring met het besturen van machines zoals grasmaaier, kraan en shovel?

Of wil je dat graag leren? Dan ben je welkom bij Ter Riele BV!

Vacatures boomverzorging

Wij zoeken meerdere boomverzorgers / European Tree Workers om ons te komen versterken!

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aan? Richt dan je sollicitatie aan EELCO@TTERRIELE.NL. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Eelco ter Riele, 055-3011743.

Boomverzorger / European Tree Worker

Als boomverzorger of European Treeworker, verricht je alle werkzaamheden die met boomverzorging te maken hebben. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Je bent dagelijks bezig met het kappen van bomen, zowel klimmend als vanuit een hoogwerker of met kraan. Je verricht onderhoud en begeleidingssnoei aan bomen. Je bedient machines zoals een versnipperaar en hoogwerker.

Leerling boomverzorger

Heb jij interesse om het van vak boomverzorger / European Tree Worker te leren? Dan bieden wij jou de kans! Bij Ter Riele kun je een opleidingstraject volgen tot boomverzorger, waarbij je zowel in theorie als in praktijk alle kneepjes van het vak leert.

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers
  • Een passend salaris conform cao
  • Een fulltime baan met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een machine park waar je u tegen zegt, hierdoor kan je te allen tijde snel en ergonomisch werken

Functie-eisen

  • Je bent en voelt je verantwoordelijk en voor een project, een team, je eigen bus, de machines die je gebruikt en de bijhorende administratie van elk project
  • MBO niveau 3/4 opleiding in het groen of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leerling hoveniers kunnen via ons een opleiding volgen
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding

Open sollicitatie

Hebben we geen vacature openstaan van jouw keuze of wil je graag stage bij ons lopen? Stuur dan een open sollicitatie via het formulier rechts. We horen graag van je!

Heb je nog vragen over werken bij Ter Riele? Stuur ons dan een mail op werkenbij@tterriele.nl.

Sollicitatieformulier