Nieuws

In de omgeving van ons bedrijf beschikken wij over diverse percelen waar wij met trots Taxus en Thuja kweken. Deze beide soorten zijn makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor (blok)hagen. Wij leveren zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct via: info@tterriele.nl of 055 – 301 17 43
Jan te Riele van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma vakbekwaam hovenier.

 

Reageer op Faceook

Gelijk opslag vragen .... Die hef geld zat....

Van harte gefeliciteerd Jan !! 😎💪💪🍻

Van harte gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Jan Gr. Jan Pelgrum

Jan van harte gefeliciteerd

Gefeliciteerd 🎉

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd👍

Gefeliciteerd topper

Gefeliciteerd jannes

Gefeliciteerd👍🏻

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Hartelijk gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Jan met je diploma fam v d Vegt

Gefeliciteerd👍🏼

Félicitations Jan

Gefeliciteerd Jan Te Riele trots op jou!

Gefeliciteerd Jan Te Riele!! 🍻🎉🎊💪👍

Gefeliciteerd Jan Te Riele 🎉

+ Bekijk vorige reacties

Om te genieten van bloeiende bloembollen - zoals tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en andere bloemen – zul je de bloembollen in de herfst moeten planten. Deze bollen hebben namelijk een koude periode nodig hebben om in het voorjaar tot bloei te komen. Er is namelijk niets makkelijker dan bloembollen te laten groeien en bloeien. Zelfs de onhandigste tuinier kan een mooie voorjaarstuin creëren met bloembollen.  😉 Plant ze wel voor de eerste vorst!
Het blad valt weer van de bomen, dus het moment om je gazon winterklaar te maken. Zorg dat je afgevallen blad en fruit van je gazon verwijdert. Maai het gras nog voor een laatste keer, maar doe het niet te kort. Zaai eventueel beschadigde of kale plekken in met nieuw gras. Zo zorg je ervoor dat je gazon klaar is voor de winter!

 

Reageer op Faceook

Reine Hak 😬

Naast tuinaanleg hebben we bij Ter Riele BV - Geeft groen vorm ook veel vaste klanten voor onderhoud. Hier een mooi voorbeeld van een project in Twello, waar we groot onderhoud hebben gepleegd. Een groot aantal coniferen zijn weggehaald, waardoor er veel meer ruimte is ontstaan.
Een grote boom in de tuin staan die weg moet, of gesnoeid moet worden? Het is slim om dit aan een vakman over te laten, want de risicos zijn soms verregaand. Wij hebben gecertificeerde European Treeworkers, die dit werk op de juiste manier kunnen uitvoeren. Meer informatie? Neem contact met ons op info@tterriele.nl of 055 – 301 17 43.
De herfst is begonnen! En dat betekent een hele goede periode om nieuwe taxus aan te planten. Ben je op zoek naar kwalitatief goede taxus? Wij hebben onze eigen kwekerij en kunnen snel uitleveren. Van klein formaat tot grote taxus. Interesse? Neem direct contact op via eelco@tterriele.nl voor je bestelling!
Tijd voor periodiek onderhoud! We gaan het najaar weer in, dus een goed moment om je tuin winterklaar te maken. Zorg dat je hagen gesnoeid zijn en je onkruid verwijderd is, des te meer plezier heb je straks van je werk in het voorjaar! Heb je hier zelf geen tijd voor of het juiste gereedschap? Je kunt ons altijd bellen of mailen om dit onderhoud voor jou uit te voeren, via info@tterriele.nl of 055 – 301 17 43.
Een paar jaar geleden hebben we de groene ruimte rondom het AOC Oost Twello, bij de nieuwbouw van het schoolgebouw, helemaal opnieuw ingericht. Maar dat moet natuurlijk wel onderhouden worden... Vorige week waren we met de hoogwerker druk aan de slag om de verticale wandbeplanting te onderhouden. Dat levert leuke plaatjes op!

 

Reageer op Faceook

Mooie foto 😉

Load more