Nieuws

Geef uw tuin in de avond een extra dimensie met verlichting! Deze tuin hebben we net opgeleverd, een strakke tuin met cortenstalen bloembakken, douglas schutting, overkapping ÈN s avonds mooi verlicht!

Ook verlichting in uw tuin? Het aanlichten van bepaalde elementen, struiken en bomen of door het terras te verlichten, zorgt absoluut voor een extra dimensie in uw  tuin. Het creëert een bijzondere sfeer wanneer het donker wordt en zorgt ervoor dat u ook ’s avonds volop kan genieten van uw tuin. Voor meer informatie en inspiratie kun je een kijkje nemen op onze website: https://www.tterriele.nl/projectbedrijfstak/hoveniers/

#terriele #geeftgroenvorm #verlichting #tuin #sfeer #hovenier

2 dagen geleden

Ter Riele BV - Geeft groen vorm

... Bekijk meerBekijk minder

Het is weer die tijd van het jaar... we zijn weer begonnen met het snoeien van hagen! Lange stukken haag snoeien we machinaal, waardoor we vele malen sneller kunnen werken.

#terriele #geeftgroenvorm #snoeien #haag #hagenImage attachmentImage attachment

 

Reageer op Faceook

Gerrit Tessemaker

Wij hebben vandaag en morgen de benen omhoog en genieten van een welverdiend lang weekend. Fijn Hemelvaart allemaal !

 

Reageer op Faceook

Ook voor jullie fijne dagen....maar dauwtrappen met de benen omhoog 🤔😂 🍻

...worden de nachten warmer, zijn de dagen langer en hier en daar een goede regenbui.
De eerste bloei van het jaar verdwijnt stilaan, terwijl meer en meer andere soorten de tuin van extra kleur voorzien. Hommels, bijen en vlinders vliegen rond en allerlei nestjes worden gebouwd. Maar ook het gras groeit nu snel en niet te vergeten het onkruid! De tuin is nu op zijn mooist en er is werk aan de winkel... Geen zin of tijd? Ter Riele BV - Geeft groen vorm doet het graag voor jou!

#terriele #geeftgroenvorm #gazon #gras #tuin
Mooi project!Image attachmentImage attachment
Je kan het gazon nog steeds renoveren, opnieuw inzaaien of aanleggen met kant en klare graszoden. Het voorbereidend werk is hierbij zeer belangrijk: verwijder het oude gras en pas desnoods bodemverbetering toe naar gelang de huidige toestand (compost of tuinturf). Maak het terrein glad en verwijder takken, stenen en plantenwortels. Afhankelijk van de groei en kwaliteit van het gazon kan je tot tweemaal per week maaien. Hulp nodig bij het verbeteren van je gazon? Ter Riele BV - Geeft groen vorm doet het graag voor jou!

#terriele #geeftgroenvorm #gazon #gras #tuin

 

Reageer op Faceook

Dag Wouter ter Riele ik heb de mannen hier de groeten gedaan aan je ik zit bij succespark in Terwolde ze zijn daar druk bezig Gr Danny #bni

Kijk Maud hier staat dat je stenen moet verwijderen. En dat als je hulp nodig hebt Ter Riele het graag voor je doet!

😎☀️ IS JOUW TUIN KLAAR VOOR DE ZOMER? ☀️😎

Wij helpen je graag mee! Je kunt ons inschakelen voor onderhoud (periodiek of eenmalig), maar wij denken ook graag met je mee over tuinrenovatie! Zodat jij deze zomer optimaal kunt genieten van je tuin!
Meer info? https://www.tterriele.nl/hovenier/

#tuin #terriele #geeftgroenvorm #tuinontwerp
😎☀️ IS JOUW TUIN KLAAR VOOR DE ZOMER? ☀️😎

Of ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je tuin? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Op gebied van tuinaanleg verzorgen wij het complete plaatje. Van grondwerk, bestrating, beplanting en afscheidingen tot en met bouwkundige elementen (overkappingen, tuinhuisjes, veranda’s), verlichting en (zwem)vijvers.

Meer info? https://www.tterriele.nl/hovenier/

#tuin #terriele #geeftgroenvorm #tuinontwerp
Load more