Nieuws

VOOR...NA
Deze oude kastanjeboom in Gorssel was helaas ziek en is gaan rotten. Hij is nu vervangen voor een mooie rode beuk.

Meer weten over boomverzorging? Wij helpen u graag verder: www.tterriele.nl/boomverzorging/

#boomverzorging #tterriele #geeftgroenvormImage attachment
Zorg dat je bij bestaande hagen een flinke laag compost aanbrengt direct onder de haag. Dit zorgt ervoor dat de haag voldoende voedsel heeft en de wortels niet de tuin ingroeien op zoek naar ander voedsel, waarmee ze andere tuinplanten gaan beconcurreren. 
Bij hagen die al verder geworteld zijn kun je gerust de wortels op circa 50 cm van de haag afsteken. Die wortels sterven vanzelf af.

#tuinonderhoud #wintertip #onderhoud #compost
Mocht het nodig zijn dan staan onze jongens, auto hoogwerkers en onze kranen in de startblokken om u uit de brand te helpen.

 

Reageer op Faceook

"de houtvoorraad aan te vullen" lijkt mij een betere als "uit de brand" het is koud zat nml...

RESPECT

Is te zien ja

Tegenwoordig zie je amper bomen. Mensen haten bomen???

2 weken geleden

Ter Riele BV - Geeft groen vorm

... Bekijk meerBekijk minder

Na zon zachte winter en de warmste januari maand ooit is het voorjaar al vroeg dit jaar. In Twello is de eerste Prunus die in de bloei staat alweer gespot, vlakbij de Jumbo Binnendijk Twello.

 

Reageer op Faceook

*Verreiker denk ik toch wel... (tenzij ze geld meebrengen #verrijker)

Mooi werk. Wat gaan ze terug planten ? Geen eiken hoop ik.

Nijeboer Nijeboer Wilco Prosman 👌💪💪

Handige gozer die Jelle Karsemeijer

Diverse planten en struiken uit de tuin zijn perfecte decoratie voor in huis! 🌿🌿🍄🍁
Zo wordt veel groen vaak in decoratieve stukjes verwerkt, zoals kleinbladige klimmop, mossoorten (leuk om uit je gras te halen en op te laten drogen) en dennengroen. Hulstplanten zijn ook leuk, met het diepgroene blad en de rode besjes. Maar ook eucalyptus is een aanrader, dit blad geurt heerlijk

#decoratie #decoreerjehuis #wintertip
Na het kappen van een boom blijft er altijd een zogenaamde ‘stobbe’ achter in de grond. Wij verwijderen een stobbe snel en gemakkelijk met deze stobbenfrees. Meer weten? Neem contact met ons op via 055 – 301 17 43 of info@tterriele.nl.

#groenvoorziening #onderhoud #tuinonderhoud #stobbe
Je bomen kun je mooi in model snoeien bij vorstvrij weer.
Let op, de volgende boomsoorten moet je absoluut NIET in de winter snoeien:
➡️Berk
➡️Esdoorn
➡️Walnoot
➡️Fruitbomen 

Bladverliezende struiken en klimplanten zoals de blauweregen, druiven en de kiwi moet je juist in het jaargetijde snoeien zodat ze klaar zijn voor het voorjaar!

#snoeien #snoeitips #wintertip
In samenwerking met onze opdrachtgever Atlant Zorggroep uit Apeldoorn bieden we deze mooie nestkasten voor koolmezen aan. Atlant is gespecialiseerd in ouderenzorg, dementie, ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov en Chronische Psychiatrische Verpleeghuiszorg.

De nestkasten worden gemaakt door een werkgroep van Atlant die hout bewerken. Ze zijn bestemd voor koolmezen, een natuurlijke tegenstander van de eikenprocessierups. 

Wil jij ook het goede doel steunen en direct meehelpen om de strijd tegen de eikenprocessierups aan te gaan? Bestel dan zon mooie vogelnestkast bij ons voor €12,50 per stuk. Mail naar info@tterriele.nl om te bestellen.
De nestkasten zijn op te halen bij T. Ter Riele aan de Hoofdweg 2 in Klarenbeek.

 

Reageer op Faceook

Hoi, als je het wilt schroeven dan kan dat met aluminium schroeven. De overige schroeven zijn schadelijk voor de boom. Het mooist zou met een touw of een elastiek zijn.

Kan je een nestkastje gewoon met een schroef in een boom bevestigen of is dat slecht voor de boom?

Load more