Nieuws

 

Reageer op Faceook

Ruurd Reusken vakman

Onze mobiele kranen zijn voorzien van breede banden, hierdoor kunnen we ook op het gras van een golfbaan rijden zonder sporen achter te laten.

#terriele #geeftgroenvorm #gras #golf #kranen #mobielekraanImage attachment
In Doetinchem zijn we druk bezig met de bestrijding van processierupsen. Heb je ook last van de processierups? Schakel ons in! 

Wij komen snel en schakelen de rupsen vakkundig uit. Met een hoogwerker en twee medewerkers gaan we de strijd aan! Lees verder en vraag direct een offerte aan: https://www.tterriele.nl/bestrijding-eikenprocessierups/

#bestrijdingeikenprocessierups #eikenprocessierups #terriele #geeftgroenvor
De aankomende periode geven we watertips voor je tuin, voor als het een droge zomer wordt! Natuurlijk wil je geen gele plekken in je gazon en slap hangende planten. Het heeft geen nut om in het wilde weg te gaan sproeien op bijvoorbeeld elk moment van de dag, want dat kan voor nog meer problemen zorgen.

👉 TIP
Geef niet elke plant even veel water, de ene plant of stuik heeft meer water nodig dan de ander.

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Stel ze ons gerust via info@tteriele.nl of 055 - 301 17 43

#terriele #geeftgroenvorm #tuin #water #zomer #droog #hittegolf
Vandaag snoeien we op grote hoogten 😅Image attachment

 

Reageer op Faceook

Gerrit Tessemaker

De aankomende periode geven we watertips voor je tuin, voor de hittegolf die er aan komt en als het een droge zomer wordt! Natuurlijk wil je geen gele plekken in je gazon en slap hangende planten. Het heeft geen nut om in het wilde weg te gaan sproeien op bijvoorbeeld elk moment van de dag, want dat kan voor nog meer problemen zorgen.

👉 TIP
Besproei je tuin niet elke dag maar bijvoorbeeld 2x in de week. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat de wortels van planten niet lui worden en krijgen schimmels minder de kans om zich te ontwikkelen.

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Stel ze ons gerust via info@tteriele.nl of 055 - 301 17 43

#terriele #geeftgroenvorm #tuin #water #zomer #droog #hittegolf
Het onkruid schiet overal de grond uit en de bestratingen zie je langzaam groen worden. Morgen zullen deze machines een deel Amersfoort weer netjes gaan maken!  Jongens alvast bedankt voor jullie extra inzet !

 

Reageer op Faceook

Jan Te Riele succes morgen 🤙🤙

Bradley Moes

Werkse morgen mannen 👍

Zet hem op!!👍😁

Load more