Nieuws

๐—ฉ๐—”๐—–๐—”๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—˜: ๐— ๐—ข๐—ก๐—ง๐—˜๐—จ๐—ฅ ๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ง๐—ฆ

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een handige en zelfstandige monteur!

Kom jij ons team versterken en zorg je ervoor dat jouw collegas dagelijks met goed materieel op pad gaan?

Solliciteer snel via onze website: https://www.tterriele.nl/werken-bij/vacature-monteur-werkplaats/

#vacature #vacaturegroen #vacaturemonteur #vacaturetechniek
๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฎ๐˜…๐˜‚๐˜€ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ!

Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven, transport is ook mogelijk!

Meer weten? Neem contact met ons op via info@tterriele.nl of 055 โ€“ 301 17 43.

#taxus #taxusbaccata #taxuskopen #groenetuin #geeftgroenvormImage attachment
Bij Ter Riele BV - Geeft groen vorm verlichten we onze tuinen die we aanleggen altijd met het topmerk In-lite Nederland. Zij staan voor kwaliteit en design. Ieder jaar vernieuwen ze hun aanbod weer en spelen in op de laatste trends.

Wat te denken van staande lampen, die een mooi strijklicht geven. De lampen zijn kantelbaar en zo te richten op struiken, bomen of andere elementen.

Geniet ook van je tuin als het donker wordt! ๐Ÿ’ก๐Ÿ’ก

#terriele #geeftgroenvorm #inlite #tuinverlichting #tuininspiratie #genietenvanjetuin #tuin #hovenier #tuinontwerp #ontwerp #verlichting

 

Reageer op Faceook

Guario Hemme mooi tot het voorjaar vrij

Denk aan de dieren! ๐Ÿญ๐Ÿฆ‰๐Ÿฆ‹๐Ÿ๐ŸŒ๐Ÿž๐Ÿœ๐Ÿ•ธ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿฟ๐Ÿฆ”๐Ÿพ

In je tuin leven veel dieren. Denk bijvoorbeeld aan egels, die overwinteren graag in je tuin. Zij doen dit niet in een hol onder de grond, maar het liefst onder een hoop blad of takken. Zorg als je de ruimte hebt, dat je een hoop blad en snoeihout bij elkaar gooit. Egels, maar ook andere dieren zullen hier heel blij mee zijn.

#diereninjetuin #herfsttip #tuintip #tuintips #terriele

In Eerbeek mogen wij volgend jaar deze prachtige woning compleet maken, met de aanleg van een schitterende tuin. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†

Met prachtige borders, boomgaard, heerlijk terras met overkapping en als klap op de vuurpijl een buitenzwembad. Wij gaan het complete plaatje verzorgen, met verlichting, beregeningsinstallatie, beplanting met veel variatie, bestrating en de afwerking van het zwembad.

We hebben er nu al zin in!

#hovenier #vakwerk #geeftgroenvorm #eerbeek #tuinaanleg #tuintrends2020 #tuindtrend2020 #tuinverlichting
... Bekijk meerBekijk minder

Heb je een moestuin? Dan is dit de tip voor onderhoud! Spit je moestuin om en breng tijdens het spitten organisch materiaal in. Bekalk je de grond? Bemest dan pas weer in het voorjaar.

#terriele #geeftgroenvorm #moestuin #tip #onderhoud
In deze bijzondere tijd is iedereen meer aangewezen op je eigen woon- en leefomgeving. Thuis moet dus een plek zijn waar je prettig kunt werken, maar ook ontspannen. De tuin hoort daar natuurlijk bij, zeker met dit heerlijke herfstweer.

Een overkapping in je tuin kan bijvoorbeeld zorgen dat je langer buiten kunt genieten. Of misschien wil je wel meer privacy, omdat je buren nu ook veel meer thuis zijn. Daarvoor hebben we een extra groot haag element ontwikkeld. Daarmee krijg je snel de privacy die jij wilt!

Ook een haag, overkapping of misschien wel een compleet nieuwe tuin? Neem contact op via info@ttterriele.nl of bel 055 โ€“ 301 17 43 voor meer informatie.

#terriele #geeftgroenvorm #overkapping #tuin #hovenier
Load more