Nieuws

Kwalitatief hoogwaardige Taxus!
In de omgeving van ons bedrijf beschikken wij over diverse percelen waar wij met trots Taxus kweken. Deze soort is makkelijk  te onderhouden en zeer geschikt voor (blok)hagen. 

De Taxus verdraagt zelfs een drastische snoeibeurt goed en zal altijd weer groen uitlopen. Het jaarrond worden de percelen op een milieuvriendelijke wijze onkruidvrij gehouden. Ieder groeiseizoen worden alle Taxus twee à drie maal bemest, zodat de planten in topconditie blijven. Ook worden jaarlijks alle planten gesnoeid, zodat er mooie uniforme partijen met compacte struiken ontstaan die dicht vertakt zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bestellingen! Bel 055 - 301 17 43 of mail info@tterriele.nl.

#terriele #geeftgroenvorm #taxus #groen #haag
Onderhoud aan de tuin is voor veel mensen een behoorlijk karwei. Je weet niet waar je moet beginnen en hebt vaak niet het juiste gereedschap. Door het inschakelen van een professional is jouw tuin in no-time weer een plaatje! 

Bij tuinonderhoud kun je denken aan diverse werkzaamheden. Zo doen wij vaak het grote onderhoud, waarvoor mensen zelf niet de machines hebben, zoals snoeien van beplanting, hagen en bomen. Hierbij houden we rekening met de eigenschappen van de beplanting en de toekomstige ontwikkeling. Denk ook aan periodiek schoonhouden van halfverhardingen, verhardingen en bestrating. Dit doen we met heet water waardoor het onkruid en aanslag verdwijnt. Het complete onderhoud van het gazon verzorgen wij ook, met bijbehorende werkzaamheden zoals verticuteren, bemesten, kanten steken en maaien. Het onkruidvrij maken en houden van borders en plantvakken en ook vijveronderhoud. Meer weten? Mail of bel info@tterriele.nl
055 – 301 17 43

#terriele #geeftgroenvorm #groen #tuin #onderhoud #hovenier
Het hele jaar door genieten van uw tuin? Dat wil toch iedereen! Dan is  een overkapping, veranda, tuinhuis of pergola de oplossing. En kun je in het aanbod net niet vinden wat je zoekt? Kies dan voor een maatwerk ontwerp! Houten elementen brengen bovendien extra sfeer en uitstraling in uw tuin. Door het kiezen voor een maatwerk ontwerp, kan Ter Riele voor je iets maken dat perfect past in jouw tuin. 

Met een houten overkapping of veranda kun je het hele jaar door genieten van jouw tuin. Door bijvoorbeeld een terraskachel te plaatsen of te integreren in de overkapping, is het zelfs in de winter heerlijk vertoeven. Of combineer een overkapping met een tuinhuisje, zodat je extra opbergruimte creëert in de tuin. 

We kunnen de houten elementen van diverse houtsoorten maken en zorgen daarmee dat het helemaal naar uw smaak is en past het in de sfeer van de tuin. Denk bijvoorbeeld aan robuuste houtsoorten zoals Douglas of steigerhout, die mooi verkleuren gedurende de jaren.

#terriele #geeftgroenvorm #genieten #tuin #overkapping #veranda #tuinhuis #pergola

Ben jij een gemotiveerde, zelfstandig werkende chauffeur, in bezit van rijbewijs CE en code 95?
Heb jij ervaring op de vrachtwagen en dan met name op de (knijper)auto? Ben je niet te benauwd om ook eens uit de vrachtwagen te komen?
Dan ben jij degene die wij zoeken!!

Wij bieden: Een veelzijdige baan met veel verschillende werkzaamheden, een vaste auto, goede arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer met leuke collega's.

Werkzaamheden:
- Transport bemesting, zand en groenafval.
- Werken langs provinciale wegen met een botsabsorber en assisteren bij het uitzetten van de verkeersborden.
- Transport van machines.
- Diverse werkzaamheden bij zowel de groenvoorziening, hoveniers als in de boomverzorging.

Heeft dit je interesse gewekt, heb je vragen of wil je direct solliciteren, mail dan je motivatie en je cv naar werkenbij@tterriele.nl
... Bekijk meerBekijk minder

 

Reageer op Faceook

Richard Brilleman

Donny Drost

Roy Dijkhof

Donny Drost

Guario Hemme

Jan Te Riele

Jan Te Riele

Roy Dijkhof

Roy Dijkhof

Rémon Foks 🤣

+ Bekijk vorige reacties

𝗘𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗶𝗻𝗮𝗳𝘀𝗰𝗵𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗶𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗶𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗴 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻!
Naast een functioneel karakter, is tuinafscheiding tegenwoordig een onderdeel van de tuin dat op mag vallen. Een standaard houten schutting of haag is niet meer van deze tijd. De afscheiding van de tuin maakt echt een belangrijk onderdeel uit van het ontwerp. Kies voor een groene afscheiding, een natuurlijke afscheiding van hout of een robuuste afscheiding van steen of beton.

#terriele #geeftgroenvorm #hovenier #tuinafscheiding #tuin #groen #hout #haag #schutting
Vandaag zijn we bij Tuinland in Wilp de hagen aan het snoeien.  We snoeien de hagen extra kort zodat iedereen weer veilig kan parkeren.

#terriele #geeftgroenvorm #snoeien #wilp #tuinland #haag

 

Reageer op Faceook

Wordt vast net zo mooi als bij mij (buurvrouw van het Wildezand )

Een plek waar altijd leven is. Vissen, vogels, kikkers en andere amfibieën voelen zich thuis in een waterrijke omgeving. Combineer dit met mooie waterplanten, zoals een kleurrijke waterlelie en riet langs de kant van het water en je hebt een schitterende plek in je tuin. 

De aanleg van een vijver begint altijd met een goed ontwerp. We kunnen een vijver integreren in een bestaande tuin, of opnemen in het ontwerp wanneer we uw tuin compleet onder handen nemen. Een modern karakter creëren we bijvoorbeeld door een strakke vijverrand van betonnen tegels. Een vijver met een landelijk karakter heeft bijvoorbeeld ronde vormen en door te kiezen voor een natuurlijke rand van planten of riet, krijg je een natuurlijk en landelijk karakter. 

Voor meer info neem een kijkje op de website: www.tterriele.nl

#terriele #geeftgroenvorm #zwemvijver #zwemmen #vijver #tuin #groen #hovenier
𝗚𝗲𝗲𝗳 𝘂𝘄 𝘁𝘂𝗶𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗱𝗶𝗺𝗲𝗻𝘀𝗶𝗲!

Het toepassen van verlichting in uw tuin, bijvoorbeeld om bepaalde elementen aan te lichten of het terras te verlichten, geeft absoluut een extra dimensie. Het creëert een bijzondere sfeer wanneer het donker wordt en zorgt ervoor dat u ook ’s avonds volop kan genieten van uw tuin.

#terriele #geeftgroenvorm #tuin #groen #hovenier #verlichting #duurzaam #sfeer
Load more