Nieuws

 

Reageer op Faceook

Wat een vakman 🙂

...worden de nachten warmer, zijn de dagen langer en hier en daar een goede regenbui. 
De eerste bloei van het jaar verdwijnt stilaan, terwijl meer en meer andere soorten de tuin van extra kleur voorzien. Hommels, bijen en vlinders vliegen rond en allerlei nestjes worden gebouwd. Maar ook het gras groeit nu snel en niet te vergeten het onkruid! De tuin is nu op zijn mooist en er is werk aan de winkel... Geen zin of tijd? Ter Riele BV - Geeft groen vorm doet het graag voor jou!
Je kan het gazon nog steeds renoveren, opnieuw inzaaien of aanleggen met kant en klare graszoden. Het voorbereidend werk is hierbij zeer belangrijk: verwijder het oude gras en pas desnoods bodemverbetering toe naar gelang de huidige toestand (compost of tuinturf). Maak het terrein glad en verwijder takken, stenen en plantenwortels. Afhankelijk van de groei en kwaliteit van het gazon kan je tot tweemaal per week maaien. Hulp nodig bij het verbeteren van je gazon? Ter Riele BV - Geeft groen vorm doet het graag voor jou!

 

Reageer op Faceook

Aaldert Wilbrink zo’n ding motte we hebben

Aaldert Wilbrink zo’n ding motte we hebben

TUINTIP - Schoffelen: Bij mooi weer gaat alles groeien. Helaas ook onkruid. Als je nu al begint met schoffelen en onkruid verwijderen, zal dit alleen maar schelen naarmate het warmer wordt. Een snelle manier van onkruid verwijderen is schoffelen.

Onkruid tussen je bestrating kun je het beste (laten) wegbranden voor het beste resultaat.
😎☀️ IS JOUW TUIN KLAAR VOOR DE ZOMER? ☀️😎

Of ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je tuin? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Op gebied van tuinaanleg verzorgen wij het complete plaatje. Van grondwerk, bestrating, beplanting en afscheidingen tot en met bouwkundige elementen (overkappingen, tuinhuisjes, veranda’s), verlichting en (zwem)vijvers.

Meer info? https://www.tterriele.nl/hovenier/
Ter Riele BV - Geeft groen vorm neemt eerste Goupil G4 long binnen Europa in gebruik!
Afgelopen woensdag was een bijzonder moment voor zowel Ter Riele B.V. als Velco B.V.. Deze dag werd de eerste Goupil G4 long in gebruik genomen, een 100 % elektrische auto voor transport en onderhoudswerkzaamheden. Wij hebben gekozen voor een verlengde Long versie, zodat er achter de cabine extra opbergruimte is voor gereedschappen.

Olaf van Grol van Velco B.V. overhandigde de sleutels van de Goupil G4 long aan directeur Tonnie ter Riele, die op zijn beurt chauffeur Tim de sleutels gaf om de auto officieel in gebruik te nemen. Met de aanschaf van deze auto werken wij verder aan de realisatie van onze ‘groene en duurzame’ ambities. De zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal in Klarenbeek en het gebruik van elektrische machines zijn andere voorbeelden van duurzame investeringen. 

De veelzijdige elektrische auto, die met lithium wordt aangedreven, zal komende jaren worden ingezet in de Gemeente Amersfoort, waar wij aan twee integrale onderhoudsbestekken in opdracht van de gemeente.
#duurzaamheid #elektrischeauto #mvo #maatschappelijkverantwoordondernemen #amersfoortImage attachment

 

Reageer op Faceook

Mooi karretje 👍

Goed bezig

Tim Strunk

Geweldig !!☺️

TUINTIP - Snoeien. Ook in het voorjaar is het belangrijk om sommige planten te snoeien. Doe dit altijd na de vorst! Alle heesters die na juni bloeien moeten in het voorjaar gesnoeid worden. Verder kun je altijd oude en dode takken verwijderen. Zorg altijd voor goed en scherp gereedschap, anders heb je kans op aantasting van de boom of struik door schimmels. 

Knip oude takken zo diep mogelijk terug. Snoei net boven een plaats waar een jonge scheut zit, die kan dan weer verder groeien.
Load more