Over ons

“Creatief bezig zijn met tuinen”, dat is hoe 30 jaar geleden Ter Riele is ontstaan. Drijvende krachten achter het familiebedrijf zijn Tonnie en Joze ter Riele. Inmiddels is ook de tweede generatie werkzaam in het bedrijf, zoons Wouter en Eelco zijn er klaar voor om het bedrijf straks voort te zetten.

De combinatie tussen creatieve tuinaanleg en groenvoorziening maakt Ter Riele BV uniek!

Een flexibel en ervaren familiebedrijf

Momenteel werken er bij het familiebedrijf circa 90 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld meer dan 60 externe krachten. De combinatie tussen onze kwaliteiten op gebied van tuinaanleg en groenvoorziening en onze bedrijfsgrootte betekent dat wij ieder project aankunnen. Tonnie ter Riele: “We zijn groot genoeg om grote projecten te kunnen verzorgen en ook snel te kunnen schakelen. Aan de andere kant zijn we klein genoeg om een familiaire werksfeer te hebben en een persoonlijk contact te houden met klanten. Dat is voor ons echt belangrijk!”

Duurzaamheid richting mens en milieu

Duurzaamheid is een belangrijk item voor ons bedrijf, zowel voor mens als milieu. Dit komt tot uiting in de certificering die we in de afgelopen jaren hebben behaald, bijvoorbeeld de Co2-prestatieladder, niveau 5 diverse veiligheidscertificaten en ISO 9001. Bekijk hieronder onze certificeringen.

Blijven innoveren is hierbij in onze ogen belangrijk, bijvoorbeeld op gebied van investeringen in duurzame machines. Ook opleidingen en certificeringen van ons vakbekwaam personeel vinden wij enorm belangrijk.

Trots

De familie Ter Riele is enorm trots op wat ze in 30 jaar met het bedrijf hebben bereikt. Joze ter Riele: “30 jaar geleden hadden we niet durven dromen waar we nu staan. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring en kennis, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dat we het familiebedrijf voort kunnen zetten met Wouter en Eelco vervult ons helemaal met trots.”

 

Bekijk onze diensten >

Certificeringen

GROENKEUR

Groenkeur is het onafhankelijke en betrouwbare selectiecriterium voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector. Met ons onafhankelijke kwaliteitskeurmerk kunnen Groenkeur-ondernemers zich onderscheiden op de markt. Meer informatie.

Klik hier voor onze MVOI presentatie.

ISO:9001

T. Ter Riele BV is al jaren ISO:9001 gecertificeerd. Met deze norm tonen we aan dat onze werkprocessen voldoen aan benodigde eisen op gebied van kwaliteit. Ons certificaat is op te vragen per e-mail. 

VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd, want wij hebben veiligheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Het doel is om veilig te werken in projecten en kans op eventuele ongevallen te verkleinen. Ons certificaat is op te vragen per e-mail. 

VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. Meer informatie

AQUAR

Wij zijn via Aquar gecertificeerd leerbedrijf. We geven (jonge) mensen een kans om bij ons het vak te leren, onder leiding van ervaren medewerkers. Met uitzicht op een vaste aanstelling!

VOLANDIS (voorheen Fundeon)

Volandis zorg voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de (af)bouw en infra. Het vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

ERBO

T. Ter Riele BV heeft het ErBo keurmerk, de Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo).We voldoen aan de benodigde voorwaarden voor dit keurmerk en staan geregistreerd bij het Bosschap. Opdrachtgevers weten dat ze met een ErBo-erkend bedrijf kwaliteit in huis halen.

CO2 PRESTATIELADDER (AMBITIE NIVEAU 5)

Sinds 18 september 2015 zijn wij in het bezit zijn van het CO2-Prestatieladder certificaat op ambitieniveau 5.

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten kan nog veel winst worden behaald in energiebesparing, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. De CO2-Prestatieladder is daarvoor het aangewezen instrument. Dagelijks bewijst de CO2-Prestatieladder zijn waarde voor steeds meer sectoren in het bedrijfsleven.  Meer informatie

Partner Park de Hoge Veluwe

In ons dagelijkse werk als hovenier, groenvoorziener en boomverzorger spelen groen en natuur een belangrijke rol. We zetten ons in om zo duurzaam en milieuvriendelijk te werk te gaan, want de natuur is voor ons essentieel. Om die reden zijn wij ook partner van Nationaal Park De Hoge Veluwe, dit unieke natuurgebied is van levensbelang in de regio. Wij zetten ons graag in voor het behoud van dit mooie park.

Kijk hier voor meer informatie.