Over ons

“Creatief bezig zijn met tuinen”, dat is hoe 30 jaar geleden Ter Riele is ontstaan. Drijvende krachten achter het familiebedrijf zijn Tonnie en Joze ter Riele. Inmiddels is ook de tweede generatie werkzaam in het bedrijf, zoons Wouter en Eelco zijn er klaar voor om het bedrijf straks voort te zetten.

De combinatie tussen creatieve tuinaanleg en groenvoorziening maakt Ter Riele BV uniek!

Een flexibel en ervaren familiebedrijf

Momenteel werken er bij het familiebedrijf circa 90 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld meer dan 60 externe krachten. De combinatie tussen onze kwaliteiten op gebied van tuinaanleg en groenvoorziening en onze bedrijfsgrootte betekent dat wij ieder project aankunnen. Tonnie ter Riele: “We zijn groot genoeg om grote projecten te kunnen verzorgen en ook snel te kunnen schakelen. Aan de andere kant zijn we klein genoeg om een familiaire werksfeer te hebben en een persoonlijk contact te houden met klanten. Dat is voor ons echt belangrijk!”

Duurzaamheid richting mens en milieu

Duurzaamheid is een belangrijk item voor ons bedrijf, zowel voor mens als milieu. Dit komt tot uiting in de certificering die we in de afgelopen jaren hebben behaald, bijvoorbeeld de Co2-prestatieladder, niveau 5 diverse veiligheidscertificaten en ISO 9001. Bekijk hieronder onze certificeringen.

Blijven innoveren is hierbij in onze ogen belangrijk, bijvoorbeeld op gebied van investeringen in duurzame machines. Ook opleidingen en certificeringen van ons vakbekwaam personeel vinden wij enorm belangrijk.

Trots

De familie Ter Riele is enorm trots op wat ze in 30 jaar met het bedrijf hebben bereikt. Joze ter Riele: “30 jaar geleden hadden we niet durven dromen waar we nu staan. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring en kennis, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dat we het familiebedrijf voort kunnen zetten met Wouter en Eelco vervult ons helemaal met trots.”

 

Bekijk onze diensten >

Certificeringen

GROENKEUR

Groenkeur is het onafhankelijke en betrouwbare selectiecriterium voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector. Met ons onafhankelijke kwaliteitskeurmerk kunnen Groenkeur-ondernemers zich onderscheiden op de markt. Meer informatie.

ISO

In een ISO norm worden eisen gesteld waaraan een organisatie dient te voldoen wanneer men een ISO certificaat wenst te behalen.
Om aan de normeisen te voldoen dient de organisatie haar bestaande managementsysteem kritisch te beoordelen om, indien nodig, bestaande processen en procedures conform aan te passen. Meer informatie

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Meer informatie

VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. Meer informatie

AQUAR

Leerbedrijf zijn? Dat is geven én nemen. Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf. Dat is niet alleen prettig voor de stagiairs maar ook voor het leerbedrijf. Want zo blijft u op de hoogte van de jongste ontwikkelingen in uw vak én aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.

FUNDEON

Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

ERBO

Met de Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo) kunnen bosaannemingsbedrijven zich onderscheiden in de markt. Om voor de ErBo-erkenning in aanmerking te komen, moet een bedrijf geregistreerd staan bij het Bosschap. Daarnaast moet een bedrijf voldoen aan een aantal voorwaarden en verplichtingen. Bijvoorbeeld op het gebied van scholing, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en kwaliteit van werk. Opdrachtgevers weten dat ze met een ErBo-erkend bedrijf kwaliteit in huis halen. De ErBo kan worden beschouwd als een ‘keurmerk’.

CO2 PRESTATIELADDER (AMBITIE NIVEAU 5)

Met trots kunnen wij u melden dat wij sinds 18 september 2015 in het bezit zijn van het CO2-Prestatieladder certificaat op ambitieniveau 5.

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten kan nog veel winst worden behaald in energiebesparing, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. De CO2-Prestatieladder is daarvoor het aangewezen instrument. Dagelijks bewijst de CO2-Prestatieladder zijn waarde voor steeds meer sectoren in het bedrijfsleven.  Meer informatie

Partner Park de Hoge Veluwe

In ons dagelijkse werk als hovenier, groenvoorziener en boomverzorger spelen groen en natuur een belangrijke rol. We zetten ons in om zo duurzaam en milieuvriendelijk te werk te gaan, want de natuur is voor ons essentieel. Om die reden zijn wij ook partner van Nationaal Park De Hoge Veluwe, dit unieke natuurgebied is van levensbelang in de regio. Wij zetten ons graag in voor het behoud van dit mooie park.

Kijk hier voor meer informatie.