Vacature machinist

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime machinisten. Wij hebben een eigen, zeer uitgebreid machinepark met diverse grote en kleine machines. Je werkt bij ons aan diverse groenprojecten in de regio.

We zijn op zoek naar machinisten voor de volgende machines:

  • borstelmachine
  • onkruidbestrijding (o.a. quad en wave)
  • maaimachines
  • veegwagen

Ben jij geknipt voor deze baan als machinist?

Heb jij ervaring met deze machines of wil je dit leren? En wil jij werken bij een gezellig en prettig familiebedrijf, met goede voorwaarden en fijne collega’s? Solliciteer dan direct!

Richt je sollicitatie aan onderstaand e-mailadres. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. W. ter Riele, bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Telefoon  055-3011743 / 06-23998797
E-mail : werkenbij@tterriele.nl

 

Open sollicitatie

Hebben we geen vacature openstaan van jouw keuze of wil je graag stage bij ons lopen? Stuur dan een open sollicitatie via het formulier rechts. We horen graag van je!

Heb je nog vragen over werken bij Ter Riele? Stuur ons dan een mail op werkenbij@tterriele.nl.

Sollicitatieformulier

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.