Vacature Chauffeur Iveco

Voor onze Iveco vrachtwagen met knijparm zoeken wij een vaste chauffeur. Jouw werk bestaat uit het laden, leveren en lossen van onder andere zand, groen, puin en stamhout.

Daarnaast assisteer je bij werkzaamheden langs provinciale wegen met de botsabsorber.

Ben jij geknipt voor deze baan?

Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur? En wil jij werken bij een gezellig en prettig familiebedrijf, met goede voorwaarden en fijne collega’s? Solliciteer dan direct!

Richt je sollicitatie aan onderstaand e-mailadres. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. W. ter Riele, bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Telefoon  055-3011743 / 06-23998797
E-mail : werkenbij@tterriele.nl

 

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.