Vacatures tuinaanleg en onderhoud

Voor onze afdeling tuinaanleg en onderhoud zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken.

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aanen vind je het leuk ons team te versterken? Richt dan je sollicitatie aan WOUTER@TTERRIELE.NL . Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Wouter ter Riele, 055-3011743.

Voorman hovenier

Heb jij veel ervaring als hovenier en heb je leidinggevende ervaring of wil jij doorgroeien tot voorman? Dan hebben wij een afwisselende en leuke functie voor jou! Als voorman ben je verantwoordelijk voor het complete project en het aanspreekpunt van de uitvoerder op kantoor. Samen geven we groen vorm!

Vakbekwaam hovenier

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vakbekwaam hovenier die zelfstandig tuinen kan aanleggen. Samen met een collega ga je dagelijks op pad om de mooiste tuinen te realiseren. Als vakbekwame hovenier ben je verantwoordelijk voor het gehele project van start tot oplevering.

Leerling hovenier

Ben jij een praktisch ingesteld type en heb jij zin om buiten met je handen te werken? Ook als je een schoolverlater bent hebben wij wellicht een mooie werkplek voor je! Ervaring is dus niet nodig, een positieve houding en een representatief uiterlijk wel.

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers
  • Een passend salaris conform cao
  • Een fulltime baan met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een machine park waar je u tegen zegt, hierdoor kan je te allen tijde snel en ergonomisch werken

Functie-eisen

  • Je bent en voelt je verantwoordelijk en voor een project, een team, je eigen bus, de machines die je gebruikt en de bijhorende administratie van elk project
  • MBO niveau 3/4 opleiding in het groen of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leerling hoveniers kunnen via ons een opleiding volgen
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.