Vacatures groenvoorziening

Voor onze groenonderhoud afdeling zijn wij op zoek naar collega’s om ons team te versterken. Herken jij jezelf in een van de onderstaande vacatures? Reageer dan snel!

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aan en vind je het leuk ons team te verstrekken? Richt dan je sollicitatie aan EELCO@TTERRIELE.NL. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Eelco ter Riele, 055-3011743.

Voorman groenvoorziening

Heb jij ervaring in groenvoorzieningsprojecten, kun je zelfstandig werken en heb je ervaring in leiding geven, dan ben jij degene die wij zoeken!

Als voorman groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhoud of aanleg van een project of wijk. Je stuurt een aantal collega’s aan, werkt zelf actief mee aan het project en ondertussen hou je overzicht in werkzaamheden en planning. Je staat altijd in contact met een uitvoerder bij ons op kantoor.

Vakbekwaam groenvoorziener

Heb jij ervaring in groenvoorzieningsprojecten en kun je zelfstandig werken? Ben je allround en kun je alle voorkomende werkzaamheden in het groen oppakken? Dan ben jij misschien onze vakbekwaam groenvoorziener!

Als vakbekwaam groenvoorziener werk je aan alle voorkomende werkzaamheden in het groen. Denk bijvoorbeeld aan onkruidbestrijding op een quad, bosmaaien, machinist handwave, snoeien, grasmaaien en borders onderhouden.

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers
  • Een passend salaris conform cao
  • Een fulltime baan met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een machine park waar je u tegen zegt, hierdoor kan je te allen tijde snel en ergonomisch werken

Functie-eisen

  • Je bent en voelt je verantwoordelijk en voor een project, een team, je eigen bus, de machines die je gebruikt en de bijhorende administratie van elk project
  • MBO niveau 3/4 opleiding in het groen of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leerling hoveniers kunnen via ons een opleiding volgen
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.