Vacatures boomverzorging

Wij zoeken meerdere boomverzorgers / European Tree Workers om ons te komen versterken!

Spreekt één van deze onderstaande vacatures jou aan? Richt dan je sollicitatie aan EELCO@TTERRIELE.NL. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Eelco ter Riele, 055-3011743.

Boomverzorger / European Tree Worker

Als boomverzorger of European Treeworker, verricht je alle werkzaamheden die met boomverzorging te maken hebben. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Je bent dagelijks bezig met het kappen van bomen, zowel klimmend als vanuit een hoogwerker of met kraan. Je verricht onderhoud en begeleidingssnoei aan bomen. Je bedient machines zoals een versnipperaar en hoogwerker.

Leerling boomverzorger

Heb jij interesse om het van vak boomverzorger / European Tree Worker te leren? Dan bieden wij jou de kans! Bij Ter Riele kun je een opleidingstraject volgen tot boomverzorger, waarbij je zowel in theorie als in praktijk alle kneepjes van het vak leert.

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers
  • Een passend salaris conform cao
  • Een fulltime baan met een uitzicht op een vast dienstverband
  • Een machine park waar je u tegen zegt, hierdoor kan je te allen tijde snel en ergonomisch werken

Functie-eisen

  • Je bent en voelt je verantwoordelijk en voor een project, een team, je eigen bus, de machines die je gebruikt en de bijhorende administratie van elk project
  • MBO niveau 3/4 opleiding in het groen of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leerling hoveniers kunnen via ons een opleiding volgen
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.