Vacature projectleider (boomverzorging & groenvoorziening)

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren projectleider voor onze afdelingen boomverzorging en groenvoorziening. Wil jij verder bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, samen met jouw collega’s? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je bij ons doen?

Als projectleider stuur je uiteenlopende projecten (boomverzorging en groenvoorziening) aan en begeleid je klanten gedurende het gehele traject van opstarten tot aan de oplevering. Je hebt daarin veel vrijheid om deze opdrachten zelf vorm te geven en uit voeren. In deze functie draag je zorg voor een effectieve inzet van mensen en materieel om de opdrachten op succesvolle wijze uit te voeren.

De ondernemende en mensgerichte projectleider die wij zoeken, geeft leiding aan diverse voormannen en medewerkers (25 tot 35 medewerkers) en is in staat om zijn medewerkers te stimuleren en te enthousiasmeren.

Het zorgdragen voor een goede projectadministratie, het bewaken van de inzet van uren, het evalueren van opdrachten en het verrichten van nacalculatie is in deze functie ook van groot belang.

Wat vragen we van jou?

Wij willen graag met jou kennismaken als je:

  • Minimaal HBO-werk- en-denkniveau hebt en 3 jaar ervaring als projectleider/leidinggevende in de groenvoorziening
  • Aantoonbare leidinggevende en adviserende kwaliteiten hebt
  • Goed kunt organiseren en in staat bent om te delegeren
  • Goede communicatieve vaardigheden hebt
  • In staat bent om twee stappen vooruit te denken en te handelen
  • Klantgericht, kwaliteitsbewust en commercieel gedreven bent
  • Kennis van RAW-systematiek hebt
  • Ervaring hebt met Groen Vision (is een pré)

De sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Als er van beide kanten een goede klik is en jijzelf ook graag bij ons wil komen werken, dan ontvang je z.s.m. een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, neem dan even contact op met Eelco ter Riele. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-40760377.

Solliciteren naar deze functie?
Ben jij onze nieuwe collega die ons team komt versterken? Stuur dan je sollicitatie en CV ter attentie van Wouter ter Riele, via emailadres: werkenbij@tterriele.nl.