Vacature monteur werkplaats

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime monteur werkplaats. Als monteur zorg je er dagelijks voor dat jouw collega’s op pad gaan met het juiste gereedschap en materieel. Als er iets gerepareerd moet worden, zorg je daar onmiddellijk voor, als het project daarom vraagt. Waar nodig bezoek je ook projectlocaties om hier reparaties uit te voeren.

Even kort over ons…

Wij zijn een familiebedrijf dat vanaf 1987 bestaat en momenteel werken bij ons circa 90 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld meer dan 60 externe krachten. Wij geven groen vorm in de breedste zin van het woord. Hierbij bieden wij iedere opdrachtgever, o.a. overheidsinstellingen, zorginstellingen, bedrijven en particulieren, een totaalconcept van ontwikkeling tot nazorg. Onze werkgebieden bevinden zich in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn de ontzorgende partner bij alles wat de inrichting of het onderhoud van de buitenruimte of tuin betreft.

Waar moet je aan voldoen?

Je bent:

  • handig
  • zelfstandig
  • op zoek naar een leuke baan met fijne collega’s

Ben jij geknipt voor deze baan als monteur?

Lijkt deze vacature jou een uitdaging en vind je het leuk ons team te versterken. Richt dan je sollicitatie aan onderstaand e-mailadres. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. W. ter Riele, bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Telefoon  055-3011743 / 06-23998797
E-mail : werkenbij@tterriele.nl

 

Open sollicitatie

Hebben we geen vacature openstaan van jouw keuze of wil je graag stage bij ons lopen? Stuur dan een open sollicitatie via het formulier rechts. We horen graag van je!

Heb je nog vragen over werken bij Ter Riele? Stuur ons dan een mail op werkenbij@tterriele.nl.

Sollicitatieformulier

Werken bij Ter Riele

Een prettige werksfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Een bedrijf waar mensen aan het roer staan die door het vuur gaan voor het bedrijf en hun medewerkers. Dat is Ter Riele!

De mensen die bij ons werken zijn loyaal aan het bedrijf. Ze werken hier omdat ze zich kunnen identificeren met het bedrijf en met de werkwijze. De no-nonsense cultuur zie je door het hele bedrijf terug, van management tot werkvloer.

Erkend Leerbedrijf

Wij hebben heel regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen, in onze hoveniers en groenvoorziening tak. We vinden het bij Ter Riele heel belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en om jou het vak te leren. Na jouw stage is er in veel gevallen de mogelijkheid om direct bij ons aan de slag te gaan. Heb je interesse? Mail ons dan met jouw motivatie op werkenbij@tterriele.nl.