Tuinontwerp

De tuin, voor de één een oase van rust, voor de ander een fijne bezigheid. Wij realiseren zowel groot- als kleinschalige tuinprojecten op een hoogwaardige en duurzame manier. Van strak en modern tot aan een organisch gevormde landschapstuin of weelderige prairietuin. Een tuin moet naadloos aansluiten bij uw wensen, zodat u zich er thuis voelt en er tot rust kunt komen. Bij de aanpak van onze tuinprojecten werken we innovatief, vernieuwend en volgens de laatste trends. Daarnaast werken wij ontzorgend en bieden een totaalpakket aan werkzaamheden van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

De start van elk tuinproject begint met een goed doordacht plan en een heldere communicatie. Al uw wensen en eisen worden vastgelegd in een programma van eisen, waarbij functionele, technische en visuele aspecten aan bod komen. Denk hierbij aan zaken zoals type woning, mate van onderhoud, kindvriendelijkheid en budget.

Wij geven u advies over bijvoorbeeld de afwatering en beregening, te gebruiken beplanting en te gebruiken materialen, zodat u gedegen  keuzes maakt. Wanneer gewenst presenteren wij een 3D ontwerp zodat u een impressie krijgt van het eindresultaat. Het programma van eisen wordt uitvoerig doorgenomen, zodat niets te wensen over laat.

Tuinaanleg

Als het ontwerp is goedgekeurd starten wij met de aanleg van de tuin. Hierbij is de offerte / orderbevestiging met werkomschrijving leidend, zodat u ook inzicht krijgt in de werkvolgorde en aanpak van de tuinaanleg.

Op gebied van tuinaanleg verzorgen wij het complete plaatje. Van grondwerk, bestrating, beplanting en afscheidingen tot en met bouwkundige elementen (overkappingen, tuinhuisjes, veranda’s), verlichting en (zwem)vijvers.

De combinatie tussen tuinaanleg en groenvoorziening en de bedrijfsgrootte maakt Ter Riele B.V. uniek. We zijn groot genoeg om grote projecten aan te kunnen en snel te kunnen schakelen. Maar we zijn ook klein genoeg om een familiaire werksfeer te behouden en persoonlijk contact met de klant.

Interesse om uw tuin door ons aan te laten leggen?

Neem contact met ons op!

Projecten

Een greep uit onze projecten waar we enorm trots op zijn. Van kleine stadstuin tot grote landschappelijke tuin met zwemvijver.

Direct contact?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze dienstverlening. Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in!

Uw contactpersoon voor tuinaanleg en -onderhoud: Wouter ter Riele

055 – 301 17 43
wouter@tterriele.nl

Contactformulier