Hovenier Apeldoorn

Een hovenier uit eigen regio die de tuin van jouw woning kan omtoveren tot een prachtige plek, een oase van rust. Een mooie en verzorgde tuin is een echte toevoeging voor iedere woning. Een plek waar je het gehele jaar door kan genieten en tot rust kan komen. Een professioneel en ervaren hoveniersbedrijf zoals Ter Riele B.V. kan jou ontzorgen in het gehele proces van ontwerp tot de aanleg van een nieuwe tuin.

Tuinontwerp Apeldoorn

Het proces van de aanleg een jouw nieuwe droomtuin begint bij het ontwerp. Ter Riele B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven en gemeente. Ons doel is om voor iedereen een droomtuin te ontwerpen en aanleggen, ongeacht de grootte en omvang. Daarbij proberen wij al jouw wensen te verwerken in de tuin en houden we rekening met het beschikbare budget. Denk bijvoorbeeld aan een wens zoals een onderhoudsvriendelijke tuin, wat we prima kunnen integreren bij het ontwerpen van een tuin in Apeldoorn en omgeving.

Tuinaanleg Apeldoorn

Nadat je akkoord hebt gegeven op het tuinontwerp kunnen wij aan de slag met aanleg van jouw droomtuin. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf het ontwerp van de tuin te verzorgen. Voor de aanleg ontvang je een planning en werkomschrijving zodat je als klant inzichtelijk hebt hoe de tuinaanleg verloopt. Het gehele proces wordt door ons verzorgd. Van het grondwerk, bestrating tot beplanting en zelfs bouwkundige elementen zoals een tuinhuis, veranda of een (zwem)vijver.

Tuinonderhoud Apeldoorn

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. De mate van het onderhoud van een tuin is afhankelijk van de omvang, soorten flora en de staat waarin de tuin zich verkeert. Als je ervoor kiest om het onderhoud van de tuin liever uit te besteden, dan nemen wij deze taak graag op ons. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kwalitatief onderhoud is voor een mooie en strakke tuin.

Onder tuinonderhoud verstaan wij:

  • Verwijderen van onkruid
  • Snoeien van beplanting, struiken en bomen
  • Gazon onderhoud
  • Bemesten van gazons en beplanting
  • Ruimen van blad
  • Schoonhouden van bestrating
  • Vijveronderhoud

Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Ter Riele B.V. is een professioneel hoveniersbedrijf die inmiddels ruim 30 jaar werkzaam is in branche en heeft inmiddels circa 90 medewerkers in dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring en bedrijfsgrootte kunnen wij snel schakelen en grote projecten aannemen. Maar er heerst bij ons een familiare werksfeer en wij koesteren het persoonlijk contact met de klant.

Boomverzorging Apeldoorn

Binnen ons team hebben wij meerdere werknemers die beschikken over speciale kennis en vakmanschap voor boomverzorging. Wij bieden verschillende boomverzorgingswerkzaamheden aan zoals verplanten, snoeien of het vakkundig verwijderen van dode bomen. Onze European treeworkers zijn hier speciaal voor opgeleid. Tenslotte kunnen wij particulieren en bedrijven ook ontzorgen bij het verwijderen van processierupsen.

Ter Riele B.V. hoveniersbedrijf

Neem contact met ons op om de realisatie van jouw droomtuin te bespreken. We bespreken graag samen al jouw wensen en behoeftes om hiervoor een advies en plan op te stellen. Ook als wij jou kunnen ontzorgen met tuinonderhoud of boomverzorging doen wij dat graag.

Neem contact met ons op via info@terriele.nl of bel naar 055 – 301 17 43.