Groenvoorziening

Een groene omgeving is een plek waar we ons graag vestigen. De aanwezigheid van groen in de vorm van landschappelijke beplantingen, (stads)parken, bossen, lanen en openbare groenstroken heeft een positief effect op de gezondheid van mensen. Veel van onze groene leefomgeving heeft een bepaald onderhoud nodig. Met onze vakbekwame medewerkers en uitgebreide machinepark voeren wij al jaren dergelijk onderhoud uit. Hierbij faciliteren wij voor o.a. provincies, gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, bos- en natuurbeheerorganisaties en andere opdrachtgevers.

Groenbeheer

Aanleg, onderhoud en renovaties van woonwijken, buurten, bedrijventerreinen, begraafplaatsen en zorglocaties worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden houden wij rekening met snelle veranderingen en nieuwe ontwikkelingen binnen onze openbare- en semi openbare ruimte. Wij werken doelgericht en staan voor duurzame realisatie en beheer van deze ruimte.

Bos- en landschapsbeheer

Bosgebieden en landschappen in de vorm van bossen, lanen, natuurgebieden en landschapselementen vragen om specifieke aanleg- of onderhoudstaken. Wij voeren deze taken op de juiste manier voor u uit. Hierbij voorzien wij u desgewenst van passend advies. De volgende werkzaamheden worden met veel zorg en aandacht uitgevoerd:

  • Aanleg en onderhoud van bossen
  • Aanleg en onderhoud van landschapselementen zoals singels, hagen, poelen, lanen en boomgaarden
  • Aanleg en onderhoud van waterpartijen zoals poelen, beken, sprengen en sloten
  • Aanleg en onderhoud van gehele natuurterreinen

Projecten

Een greep uit onze projecten waar we enorm trots op zijn. Van grote aanlegprojecten voor provincie en gemeente tot onderhoud van openbaar groen.

Direct meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze dienstverlening. Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in!

Uw contactpersoon voor groenvoorziening: Tonnie ter Riele

055 – 301 17 43
info@tterriele.nl

Contactformulier